30/03/2013

PUTEREA FARA LIMITE A MINTII. Ghid practic pentru vederea la distanta si transformarea constiintei



Autor :  Russell Targ               
Editura Life Style
Colectia Trebuie sa stii
An aparitie :2011
Traducerea Delia Anghelescu
ISBN  978-606-92804-6-1
Nr pagini :232
Format 130 x 200
Pret : 27,55 lei la Editura, 17,40 lei la elefant (11,90 lei e-book)





Descrierea editurii:
De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem. Învăţând să folosim aceste capacităţi – de la vederea la distanţă la precogniţie, de la diagnosticarea medicală intuitivă la vindecarea la distanţă – putem ajunge să avem o minte liniştită, să trăim experienţa interconectivităţii tuturor fiinţelor şi, în cele din urmă, să trecem printr-o transformare a conştiinţei.
Valorificând două decenii de cercetări desfăşurate la Stanford şi în alte locuri, cartea de faţă prezintă cu claritate fundamentul ştiinţific al vederii la distanţă şi al fenomenului „nonlocalităţii". Totodată, sunt prezentaţi paşii practici, concreţi, pe care îi puteţi face pentru a putea realiza propriile experienţe de vedere la distanţă şi de vindecare la distanţă.
Şi mai important este faptul că autorul ne demonstrează în paginile cărţii că existenţa atemporală este reală şi a fost trăită de secole de către cei care practică meditaţia şi vederea la distanţă, oferindu-ne şi instrumentele necesare pentru a o experimenta noi înşine.

Russell Targ
este fizician şi scriitor. A fost un pionier în cercetarea laserului şi cofondator al departamentului de cercetare a capacităţilor paranormale de la Institutul de Cercetări Stanford. Rezultatele activităţii sale ştiinţifice desfăşurate în domeniul vederii la distanţă şi al altor fenomene paranormale au fost publicate în toată lumea.


Russell Targ incearca, pret de de 230 de pagini, sa afle un raspuns convenabil la o intrebare simpla - unde se opreste puterea mintii, sau a ESP. ESP este prescurtarea de la "extrasenzorial perception", adica perceptie extrasenzoriala.
Interesant este ca autorul nostru a incercat sa inteleaga lumea capacitatilor paranormale si a viziunilor ("remote viewing", vederea lucrurilor care nu se afla in raza noastra vizuala) venind dintr-un domeniu eminamente "pozitiv", si anume fizica. Cercetator de prim rang in zona laserului si a aplicatiilor sale (unde a primit din partea NASA doua premii), a lucrat ulterior pentru CIA, in domeniul cercetarii facultatilor psihice si a pus la punct diferite tehnici de vizualizare a unor evenimente indepartate (teoria nonlocalitatii), demne de faimoasele Dosare X.

Ideea de sorginte mistica potrivit careia tot ce parem a cauta se afla deja in noi este unul dintre pilonii demersurilor sale. Russell Targ s-a straduit, alaturi de alti oameni de stiinta, sa demonstreze ca mintea noastra are capacitati extraordinare pe care de-abia acum am inceput sa le pricepem. Informatiile furnizate de cercetarile despre vederea evenimentelor aflate la mari distante arata ca, dintotdeauna, constientul nostru umple, dar si transcende modul cum intelegem in mod obisnuit spatiul si timpul.

Capacitatile paranormale, sustine autorul, indica posibilitatea noastra de a exista in - si ca - stare de constientizare extinsa, atemporala si nu sunt nici sfinte, nici laice, ci doar o fireasca inzestrare umana: "Le putem folosi pentru a ne gasi cheile de la masina, un loc de parcare, pentru a prevedea fluctuatiile bursei sau a descoperi cine suntem cu adevarat". Adica pentru a solutiona evenimente comune ale cotidianului sau, dimpotriva, pentru a accede, prin meditatie si exercitiu mental sustinut, la o forma de cunoastere a propriei identitati.
business magazin
Cuprins:


Mulţumiri  9
Prefaţa autorului  11
Cuvânt-înainte  14

Introducere
     Nu ştim când va veni sfârşitul ştiinţei  21

1. Mintea noastră cea fără de limite
     Viaţa într-un univers nonlocal  28

2. Într-o zi senină, putem vedea veşnicia
     Ce ştim despre vederea la distanţă  50

3. Pentru bucuria de a vedea
     Cum să exersezi vederea la distanţă  83

4. Precogniţia
     Nu există moment mai grozav decât viitorul - sau trecutul  103

5. Diagnosticul medical intuitiv
     Ce trebuie făcut până la venirea medicului  131

6. Vindecarea la distanţă
     Oare mintea mea acţionează asupra materiei din care eşti făcut?  150

7. De ce ne pierdem vremea cu ESP?
     Descoperă că tu însuţi eşti iubirea pe care o cauţi  176

Postfaţă
     Povestea vieţii lui Elisabeth  197

Note  204
Bibliografie   220

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu