vineri, 26 aprilie 2013

MAGIE IN ACTIUNEAutor :  Richard Bandler               
Editura Excalibur
Colectia Dezvoltare personală
An aparitie :2008
Traducerea Roxana Comşa
ISBN  978-973-88563-0-1
Nr pagini :256
Format 130 x 200
Pret : 23,40 lei la Editura, 15,60 lei la elefant (lei ebook-ul),26 lei la librarie.net

Descrierea editurii:

Este o carte excelenta pentru oricine doreste sa cunoasca perspectiva interioara a unui maestru care utilizeaza NLP. Acestea sunt transcrieri reale, de lucru, pe care Richard Bandler, co-fondatorul tehnologiei NLP le-a folosit lucrand cu pacientii. In aceste pagini il veti vedea facand literalmente magie, in termeni de creare a schimbarilor transformationale, cu clienti particulari. Aceasta carte este diferita de celelalte scrise fie de Bandler, fie de Grinder (celalalt fondator al NLP). Toate celelalte carti ale acestor autori fie sunt facute dupa transcrieri ale sesiunilor de pregatire, fie sunt concepute ca manuale de pregatire, in timp ce in aceasta sunt transcrieri ale sedintelor fata in fata chiar cu Bandler. Il veti vedea utilizand sugestia, re-formularea / re-incadrarea, ancorarea si toate celelalte tehnici NLP despre care ati auzit, in timp ce imprima ritmul si ghideaza clientul caruia i se adreseaza.
Asa cum sugereaza Bandler in introducere, puteti reciti cartea pentru fiecare dintre tiparele descrise si, de fiecare data cand faceti acest lucru, puteti „iesi” cu o apreciere mai profunda, mai completa si mai bogata a modelului. Intr-un fel, aproape ca puteti invata sa practicati NLP doar din aceasta carte.
Asa dupa cum scrie Bandler in introducerea la editia de fata, NLP este un model experiential si modul cum il „dobanditi” este sa lucrati cu cineva care este intr-adevar priceput in a-l aplica. In aceeasi introducere, Bandler isi dezvaluie propriile sale ganduri despre modelul pe care il denumeste NLP mai bine decat o face in oricare alta parte.
Daca sunteti interesati de aplicarea directa a NLP ca tehnologie de transformare, trebuie s-o cumparati, s-o cititi, si sa va delectati cu ea!

Richard Bandler este, alaturi de John Grinder, parintele NLP (Programare Neurolingvistica) si tine seminarii, workshopuri si traininguri de NLP la nivel international.  Dupa mai bine de 40 de ani de experienta,  ofera tehnologii comportamentale care vindeca fobii, frici, obsesii, vicii, suferinte sufletesti, traume si "programeaza" oamenii sa treaca cu brio prin diferite teste, examene, situatii de familie, relatii etc. In patru decenii, nu a avut niciun pacient pe care sa nu-l fi vindecat. Niciunul! Maestru absolut in hipnoza (considerat chiar un hipnotizator de temut), Richard Bandler (licentiat in filosofie si psihologie) este cunoscut pentru stilul sau neconventional (si extrem de eficient) de a lucra cu oamenii spre a-i ajuta sa depaseasca probleme dintre cele mai grave si pentru a-i conduce catre succesul in orice domeniu. Tehnicile sale sunt simple si rapide, ceea ce le face sa functioneze atat de bine in practica. Autorul si co-autorul a numeroase carti, bestselleruri de talie mondiala, maestrul Richard Bandler reuseste sa cucereasca prin geniul si umorul de care da dovada, atat pe scena, cat si in cartile sale.

Cuprins:
Nota editorului ... 8
Introducere ... 9

CAPITOLUL 1 - Anticiparea pierderii ... 17

CAPITOLUL 2 - Agorafobia ... 45

CAPITOLUL 3 - Teama de figuri autoritare ... 69

CAPITOLUL 4 - Ciocolată şi viermi ... 95

CAPITOLUL 5 - Mai presus de credinţe ... 147

CAPITOLUL 6 - Scăderea în greutate ... 185

Anexă - Modelul Milton ... 225
Bibliografie ... 235

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu