22/04/2013

TRANSFORMAREA CUANTICA. Harta realităţii multidimensionale şi conştiinţa globală



Autor : Ervin Laszlo                
Editura Elena Francisc Publishing
Colectia Quantum
An aparitie :2009
Traducerea Anacaona Mîndrilă-Sonetto
ISBN  978-973-1812-28-1
Nr pagini :222
Format 130 x 200
Pret : 25 lei la Editura, 22 lei la eusunt






Descrierea editurii:
În Transformarea cuantică la nivelul creierului global, doctorul Ervin Laszlo, nominalizat de două ori la Premiul Nobel pentru Pace, prezintă alegerea critică aflată în faţa omenirii: să trăiască ultimul deceniu al unei lumi demodate, ameninţată cu dispariţia, sau în primul deceniu al unei lumi noi, viabile.
Doctorul Laszlo prezintă o nouă “hartă a realităţii” care să ne călăuzească de-a lungul transformărilor mondiale pe care le trăim. El explică faptul că lumea noastră se află într-un proces de macrotransformare şi că realitatea pe care o percepem în prezent este de o noutate considerabilă (schimbări climatice, corporaţii globale, agricultură industrializată) care ne provoacă să ne schimbăm în ritm la fel de rapid lumea noastră, ca să nu dispărem ca specie.
În această carte, Ervin Laszlo abordează transformările mondiale actuale, problemele, oportunităţile şi provocările cu care ne confruntăm atât individual, cât şi colectiv, pentru a ne ajuta să înţelegem ce trebuie să facem în această epocă a marilor schimbări. Imaginea despre realitate a avangardei actuale a ştiinţei este mai largă – universuri multiple care există într-un Meta-univers posibil infinit – dar şi mai profundă, extinzându-se la dimensiuni de la nivelul subatomic. Laszlo arată că anumite aspecte ale experienţei umane care au fost alocate în trecut domeniului intuiţiei şi speculaţiei sunt explorate acum cu rigoare ştiinţifică imperioasă.
S-a produs o trecere de la concepţia ştiinţifică materialistă despre realitate la concepţia multidimensională despre lume, cu realităţi multiple, interconectate, cunoscută de multă vreme de marile tradiţii spirituale ale lumii. înţelegând interconexiunile existente în lumea noastră în schimbare, precum şi “harta” schimbătoare a lumii, putem merge înainte cu intuiţie, înţelepciune şi încredere.

Cuprins:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu