01/04/2015

CELE CINCI RANI CARE NE IMPIEDICA SA FIM NOI INSINE

Autor : Lise Bourbeau                
Editura Ascendent
Colectia Atu
An aparitie :2014
Editia a  V-a     
Traducerea Doina Anghel
ISBN 973-1859-05-7   
Nr pagini :160
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 20,90 lei la emag, 22 lei la librarie.net
Download pdf (editia a II-a)  aici

Descrierea editurii:

         Cartea „Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înşine“, a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demonstrează faptul că toate dificulăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea şi nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunţite a acestor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră. Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.
          Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se petrece să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi rezolvat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.
        Această nouă carte a doamnei Lise Bourbeau vă va permite să întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.
       Ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, Lise Bourbeau vă propune o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni conştienţi de posibilităţile existente în fiecare din voi.
Cuprins:

Prefaţă ... 5

Formarea rănilor şi a măştilor ... 7

Respingerea ... 17
Abandonul ... 37
Umilirea ... 58
Trădarea ... 82
Nedreptatea ... 110

Vindecarea rănilor şi transformarea măştilor ... 133

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu