08/12/2015

AVENTURILE LUI ORICINE

Autor :Richard Bandler
Editura Excalibur
Colectia Dezvoltare Personala
An aparitie : 2007
Traducerea: Doina Rogoti
ISBN 978-973-88437-2-1
Nr pagini : 110
Format 19 x 20
Pretul la data postarii : 14,40  lei la Editura, 15 lei la eusunt, 16 lei la librarie.net
Disponibilitate BCU


Descrierea editurii:

        O carte despre Oricine pentru Cineva, povesti si încercari prin care a trecut Cineva în cautarea a Ceva pe un tarâm aflat Oriunde, dar unde am fost cu totii, desi nu sunt sigur unde se afla, dar exista Undeva. Oricum, Bandler spune, de asemenea, povestea a Ceva în cautare de Orice care înseamna Ceva si va face sa va întrebati ce este Lucrul acela si daca este Nimic sau Totul. Totusi, când am terminat de citit aceasta carte, am descoperit Cumva ca Ceva m-a îndemnat sa citesc despre Oricine. Oricum, este o carte agreabila care merge Nicaieri si Pretutindeni pentru Oricine.
        Cartea, la care autorul Richard Bandler (co-fondatorul NLP) a lucrat timp de mai multi ani, este o metafora care ne scoate mintea din fagasul ei obisnuit si ne face sa ne punem întrebari fundamentale. Este o carte care chiar prin simpla citire ne modifica nivelul constiintei.

        Richard Bandler este, alaturi de John Grinder, parintele NLP (Programare Neurolingvistica) si tine seminarii, workshopuri si traininguri de NLP la nivel international.  Dupa mai bine de 40 de ani de experienta,  ofera tehnologii comportamentale care vindeca fobii, frici, obsesii, vicii, suferinte sufletesti, traume si "programeaza" oamenii sa treaca cu brio prin diferite teste, examene, situatii de familie, relatii etc. In patru decenii, nu a avut niciun pacient pe care sa nu-l fi vindecat. Niciunul! Maestru absolut in hipnoza (considerat chiar un hipnotizator de temut), Richard Bandler (licentiat in filosofie si psihologie) este cunoscut pentru stilul sau neconventional (si extrem de eficient) de a lucra cu oamenii spre a-i ajuta sa depaseasca probleme dintre cele mai grave si pentru a-i conduce catre succesul in orice domeniu. Tehnicile sale sunt simple si rapide, ceea ce le face sa functioneze atat de bine in practica.
        La noi au fost traduse:
NLP - Invata sa convingi! în afaceri, vânzari, relatii si societate, Amaltea 2006
Aventurile lui Oricine, Excalibur 2007
Magie in actiune. Ghidul celor mai eficiente instrumente NLP pentru transformare personala, Excalibur 2007, Vidia 2021
Conversatii : libertatea e totul, iar iubirea vine de la sine, Elena Francisc 2007
Tehnicile hipnoterapiei ericksoniene, Vol 1, Curtea veche 2007
Structura magicului (2 volume) (coautor), Excalibur 2008
Ghidul lui Richard Bandler pentru TRANS-formare. Fa-ti viata extraordinara!, Vidia 2010

Cuprins:

Cuvânt înainte  9
Dedicaţie   11
Introducere   13
Cum şi-a primit Oricine numele  21
Oricine şi Timp (ul)   53


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu