miercuri, 3 februarie 2016

PRIN OCHII SUFLETULUI. Sa-i fii credincios sufletului tau. Esenta psihologiei spiritualeAutor : H. Ronald Hulnick, Mary R. Hulnick                 
Editura For You
An aparitie :2012
Traducerea Monica Visan
ISBN  978-606-639-015-6
Nr pagini : 266
Format 140 x 200
Pretul la data postarii : 19 lei la Editura, 16,38 lei la elefant ,20 lei la eusunt
Disponibilitate BCU
Download pdf aici (deschide cu acrobat chiar daca extensia nu e corecta)

Descrierea editurii:
   Prin ochii sufletului este lucrarea a doi profesori maeştri, unii dintre cei mai buni din lume. Ron şi Mary Hulnick ne dau o metodă şi un set de principii, pe care le putem folosi nu numai ca să ne depăşim reacţiile egotice, problemele şi fricile, dar şi ca semnale de la sufletele noastre în privinţa a ce şi cum putem învăţa. Fiecare problemă este un semnal la trezire. Devenim conştienţi de sufletele noastre, atunci când aplicăm problemele Sufletului pentru a rezolva problemele egoului. Aceasta reprezintă evoluţie conştientă de sine, dusă la maximum. Este o lucrare vitală pentru noi. (Barbara Marx Hubbard, autor, educator şi fondator al Fundaţiei pentru Evoluţie Conştientă)
   Lectura minunatei cărţi a lui Ron şi Mary Hulnick, care conţine înţelepciune practică, îi reaminteşte Sufletului de unimea sa inerentă, în timp ce vă ghidează cu iubire, pe voi care sunteţi, manifestarea sa în formă, să descoperiţi şi să trăiţi din plin chemarea Întregirii, prin calităţile unice ale Sufletului. (Leonard Laskow, M.D., autorul cărţii Iubire vindecătoare)
   Ron and Mary Hulnick sunt adevărate comori în domeniul învăţării transformaţionale. Acum, prin această carte remarcabilă, ei ne dau un manual din care să învăţăm cum să trăim în Spirit. Iubirea şi dedicarea lor pentru ca noi să ne eliberăm cel mai înalt potenţial, reies din fiecare pagină. Citiţi Prin ochii sufletului şi simţiţi-i magia. (Kathleen şi Gay Hendricks, autorii cărţii Iubire conştientă)
   Profesorii Ron şi Mary Hulnick ajută la naşterea a ceva de o importanţă imensă – un răspuns la foamea spirituală pe care o simt milioane de oameni, în aceste timpuri. Dacă doriţi să înlocuiţi acel gol chinuitor din viaţa voastră, cu un sentiment de scop şi împlinire, Prin ochii sufletului este ghidul pe care l-aţi căutat. Scrisă într-un limbaj clar, această carte este o piatră preţioasă şi nu putea fi concepută decât de două persoane a căror viaţă debordează de experienţă şi înţelepciune. (Larry Dossey, M.D., autorul lucrărilor Puterea premoniţiilor şi Cuvinte vindecătoare) 

Cuprins:

Cuvânt înainte de Neale Donald Walsch /8
Prefaţă: De ce această carte - De ce acum? /11
Introducere: Este timpul să ne punem mintea şi sufletul înapoi în Psihologie - dar şi restul vieţii /16

Capitolul 1: Purtătorii Luminii de pretutindeni /25
Capitolul 2: Trezirea nu este atât de uşoară; însă nici atât de grea /39
Capitolul 3: Viaţa este pentru a învăţa /72
Capitolul 4: Despre conştiinţă, pe scurt /92
Capitolul 5: Sunt supărat, pentru că /119
Capitolul 6: Faceţi cunoştinţă cu Organizatorii /149
Capitolul 7: Este în regulă să te răzgândeşti /164
Capitolul 8: Bagajul Sinelui: Rădăcina suferinţei emoţionale /179
Capitolul 9: Iertarea de sine: Drumul împărătesc spre libertate /201
Capitolul 10: Iertarea de sine în context: Imaginea de ansamblu /227
Incheiere / 241

Anexa A: Principiile Psihologiei spirituale/ 244
Anexa B: Rezumat al practicilor centrate pe suflet /246

Cuvinte de recunoştinţă /250
Despre autori / 252


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu