04/03/2012

CONTROLUL MINTII UMANE. Tehnologii folosite pentru subjugarea maselor sau instrumente pentru dezvoltarea capacitatilor umane


Autor :
Nick Begich           
An aparitie : 2010 
Traducerea Terenţiu Dobre 
ISBN  978-606-92137-1-1
Nr pagini : 256 
Format 130 x 200
Pret :  27 lei




Descriere:

        In aceasta carte, Dr Nick Begich, ne prezinta o realitate tulburatoare despre performantele uluitoare care s-au atins in domeniul controlului mental cu ajutorul noilor tehnologii si a impactului lor atat in prezent, cat si in viitor. In prima parte ne prezinta aspectul sinistru al acestor cercetari ce au avut drept scop dezvoltarea unor sisteme noi, sofisticate care sa influenteze sanatatea mintala si fizica a oamenilor. Aceasta parte il va introduce pe cititor in unele dintre cele mai avansate proiecte din domeniul militar si civil, care implica spionaj si razboi. Amintim aici infamul proiect MKULTRA, al CIA, cel mai avansat program de control mental in care au fost implicati, pe post de cobai, mii de militari si oameni necunoscuti, unde li se administra in necunostinta de cauza, LSD si alte droguri, spalarea creierului, deprivare senzoriala, hipnoza si multe alte tehnici de control mental.
        Tot aici, autorul face referire la faimosul program HAARP si potentialele implicatii ale tehnologiilor avansate care pot interfera cu, sau care chiar pot prelua controlul mintii, a gandurilor, emotilor si constiintei oamenilor. Acest dispozitiv infailibil de control al mintii, HAARP, este si poate constitui in acelasi timp, cea mai periculoasa arma psihotronica de distrugere, cu o eficienta maxima, pe care omenirea a cunoscut-o vreodata. Dr Nick ne avertizeaza ca in momentul de fata descoperirile tehnologice de ultima ora sunt, piatra de incercare pentru umanitate. In aceste momente cruciale se hotaraste daca vom deveni sclavii noilor tehnologii ori ne vom autodistruge datorita folosirii lor in mod gresit, sau le vom aplica spre folosul nostru, moment ce va marca un adevarat salt calitativ al speciei umane, pe un nivel superior de evolutie. Directia va fi data de alegerea facuta.
        In a doua parte ne prezinta adevaratul sens in care ar trebui sa fie folosite aceste descoperiri, deschizandu-ne astfel poarta catre o intelegere mai profunda a esensei fiintei noastre, care ne ajuta sa constientizam cine suntem, cine vom alege sa fim si ce vor deveni generatiile urmatoare. Gasim aici indicatii in vederea imbunatatirii performantelor mentale si dezvoltarii abilitatilor umane.


Cuprins:

Despre autor 6
Dedicaţie 7

Partea întâi. Partea sinistră. Controlarea minţii umane 9

Prolog 10
Capitoul 1. Rădăcinile tehnologiei 15
(Energia vieţii; Modularea frecvenţei; Corpul ca un micro-circuit-nano-subatomic;)
Capitolul 2. Controlul minţii umane  26
(La drum spre1984; Mintea nu are firewall; Psiho-terorismul; Ştiinţa ciudată a celor de la CIA; Candidatul Manciurian; Raţiunile de bază ale Marii Minciuni; MKULTRA: Oameni controlaţi de la distanţă; Fasciculele de microunde; Sunetul hipersonic; Înapoi la MKULTRA; Să auzi fără urechi; Manipularea emoţiilor şi a minţii; )
Capitolul 3. Iniţiative noi 62
(Locotenetul Colonel John B. Alexander; Parlamentul European dezbate problema; Institutul de Cercetare a Umanităţii; Persinger şi munca sa; Alte consideraţii; Semnalul tip ciocănitoare; Dispozitivul sovietic LIDA; Dr. Jose Delgado – Cartografierea creierului;)
Capitolul 4. Războaiele minţii 87
(Revoluţia informaţiei şi viitorul Forţelor Aeriene)
Capitolul 5. Efectele auditive 94
(Comunicarea prin efectul auditiv al microundelor; Înapoi în istorie; )
Capitolul 6. Alte brevete 102
(Mesajele subliminale şi utilizarea lor comercială; Noi standarde pentru ce înseamnă memoria; Conexiunile creier - computer; Cât de puternic este creierul; Ce este în mintea ta; Încă vă întrebaţi ce este în mintea vostră;) 
Capitolul 7. Controlul minţii şi al corpului 112
Capitolul 8. Transformarea minţii într-o armă 117
(Potenţiale aplicaţii militare ale radiaţiei  electromagnetice (EMR); Alte tehnologii exotice; Înapoi la dr. Jose Delgado;)
Capitolul 9. În folosul cui? 122
(Noile unelte de control; Conferinþa despre armele non-letale; Los Alamos si prietenii; De la Apărarea Națională la Departamentul de Justiție; Alarma internatională începe să sune;
Noi jucării pentru Apărare;)
Capitolul 10. Cine sunt victimele 146
Capitolul 11 Mergem pe cale 149

Partea a Doua. Dezvoltarea potenţialului uman 155

Capitolul 12 Dispozitive de influentare a creierului 156
(Biofeedback cerebral)
Capitolul 13. Instrumente pentru secolul XXI  161
(Antrenamentul cerebral; Antrenament cerebral pentru copii; Dezvoltarea ulterioară a tehnologiei bazate pe biofeedback; Kinesiologia; Fluxul gândurilor (Thought Stream ; Sincronizarea cerebrală (Hemi Sync®) & Robert Monroe; Câmpuri electromagnetice care ne afectează trupul ; Interactiuni chimice; Rezonanta Schumann; Descoperirea acupuncturii; Pointer Plus; Dispozitivul de electro-acupunctură Pointer Plus; Anticiparea viitorului; Lumină si sunet; Dispozitivul cu lumină si sunet Orion (acum se numeste Sirius; Stimularea electro-craniană; Înapoi la electro-acupunctură; Înapoi la Hemi-sync® ; Earthpulse Soundwave™;Circuitul Earthpulse Soundwave;)
Capitolul 14. Viitorul 190
(Ce e de făcut)

Apendice 194
Bibliografia tehnologiei 195
Cum sa folosim bibliografia si rezumatelor  196
Note  197
Carti publicate la Editura Infinit 208

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu