12/03/2013

BUCURIA DE A TRAI FARA MASCA. Ghid practic de psihologie cuantică


Autor :  Niculina Gheorghita
Editura StudlS
An aparitie :2013

ISBN  978-606-624-297-4
Nr pagini :119
Format 130 x 200
Pret : 18 lei la libraria editurii Salco, 18 lei la adevar divin




Descriere:
Recenzie Ziarul de Iasi

Dupa un deceniu si jumatate de activitate complexa ca psiholog clinician, dar si ca instructor in cunoasteri spirituale, ieseanca Niculina Gheorghita a publicat sub titlul de mai sus un al doilea Ghid practic de psihologie cuantica. Prima carte din acest ciclu - intitulata Regasirea puterii interioare - a editat-o anul trecut.
In cadul lansarii noii aparitii - care a avut loc joi in ansamblul Palas -, publicul a putut afla din nou un fapt deosebit: si in Iasi se extinde moderna orientare stiintifica din Psihologia mondiala, a recunoasterii existentei fundamentale a componentelor cuantice invizibile asociate trupului fiintei umane si implicit, a introducerii practicilor docte care decurg din aceasta cunoastere esentiala.
In fapt, medicii si psihologii din tari avansate, care au extraordinara importanta stiintifica si terapeutica a acestei asocieri primordiale (cunoscuta mai amplu in antichitate decat acum), au lansat inca din decenii trecute oportunitatea folosirii „terapiilor psihosomatice". Dar daca profesorii universitari din tari apusene au evidentiat la Reims, inca din decembrie 1975, necesitatea deschiderii catre aceasta noua ramura stiintifica, peste doua decenii se formase deja la Paris o scoala a psihosomaticei - sustinuta prin „Institutul de Psihosomatica" dirijat de Pierre Marty.
Efectuandu-se de-a lungul anilor consultatii psihologice asociate cu asemenea terapii (chiar si dintre cele mai moderne, cum este si terapia bowen), cat si instruirea a numeroase serii de cursanti ai cunoasterii spirituale, d-na Niculina Gheorghita a oferit prin cele doua carti ceva mai mult: modul in care oamenii se pot ridica pe o alta treapta existentiala, prin actionarea directa asupra propriilor „componente cuantice"! Baza acestei actiuni individuale se afla in fapt in cunoasterea unui fapt fundamental: adevarata parte nemuritoare a fiintei umane este Sinele Divin - Spiritul, care se manifeta atat prin corpurile invizibile cuantice, cat si prin trupul carnal! Fiind cunoscut faptul ca pe de o parte creierul uman este folosit doar 5-10%, iar pe de alta parte faptul ca in fiecare dintre noi exista ample capacitati latente „divine" care asteapta sa fie „trezite", autoarea ne propune tuturor o metoda esentiala: constinetizand fiecare ca nu ducem o viata „curata", ar trebui sa renuntam la „mastile" pe care ni le-am facut singuri pentru a razbi in viata in cadrul diferitelor conveniente sociale, iar prin „iertari" sa ne eliberam de trecutul devenit inutil, vom reusi sa ne regasim libertatea interioara - si implicit, cea exterioara! Numai asa vom putea comunica direct cu Sinele nostru Divin si vom putea trai bucuria de „A FI" noi-insine - adevaratul OM. Regasirea pacii si linistii interioare ne va oferi efectiv „fericirea: implinirii existentei noastre planetare.

Cuprins:



Introducere ... 13

Pasul 1: Conştientizarea faptului că nu trăieşti autentic ... 15
Pasul 2: Descoperirea măştilor ... 25
Pasul 3: Iertarea şi eliberarea de trecut ... 39
Pasul 4: Lucrul cu mintea ta pentru a trece graniţele personalităţii limitate ... 49
Pasul 5: A trăi cu tine in noua viaţă ... 69
Pasul 6: Bucuria stării de „A FI” autentic ... 91
Pasul 7: Eliberarea aduce pacea şi liniştea interioară pentru a trăi împlinirea ... 101

Anexă ... 109
Bibliografie ... 119




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu