30/03/2013

LIMBAJUL TRUPULUI ÎN DRAGOSTE



Autor : Allan Pease ,Barbara Pease                
Editura Curtea Veche
Colecție: Seria Allan & Barbara Pease
An aparitie : 2013
Traducerea Alina Panaitov
ISBN  978-606-588-434-2
Nr pagini : 136
Format 132 × 200
Pret : 15 lei la Editura




Descrierea editurii:

    Allan şi Barbara Pease, celebri pentru cunoştinţele lor vaste şi elocvente în materie de limbaj al trupului şi relaţii interumane, ne propun, de data aceasta, un bestseller internaţional care dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relaţie, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal.
    E dovedit ştiinţific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.
    Bazându-se pe o experienţă de zeci de ani în domeniu şi pe cercetări recente — vizând evoluţionismul, psihologia şi aparatura medicală care arată ce se petrece în creierul nostru —, autorii supun atenţiei fiecare aspect al limbajului trupului şi-i asigură cititorului informaţii elementare prin care să identifice atitudinile şi emoţiile care se ascund în spatele comportamentului uman.
    Allan şi Barbara Pease detaliază probleme dintre cele mai captivante: manifestarea controlului prin intermediul palmelor şi al strângerii de mână, gesturile comune mincinoşilor, modul în care ne divulgăm gândurile prin poziţia picioarelor, gestica specifică perioadei de curtare dintre bărbat şi femeie, zâmbetul şi puterea lui magică, semnalele nebănuite din spatele comportamentului de fumător, a felului în care ţinem paharul sau în care ne machiem etc.
    E o carte agreabilă şi interesantă, o lectură cu adevărat plăcută. Multe informaţii surprinzătoare şi punctuale, strategii cu aplicabilitate în orice situaţie şi multe altele completează într-un mod antrenant această nouă lucrare a soţilor Pease. Cititorul va învăţa, din ea, să comunice mai bine şi să perceapă la un alt nivel, mai profund, interacţiunile cu cei din jur.
    Allan şi Barbara Pease sunt cei mai de success autori ai Australiei. Cărţile lor inspiră cititorii şi susţin dezvoltarea personală şi organizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului.
    Allan Pease este un expert recunoscut pe plan internaţional, fiind supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a devenit un bestseller cu vânzări de mai multe milioane de dolari, ajungând să fie considerată „biblia comunicării“ pentru organizaţiile din lumea întreagă.
    Barbara Pease este CEO al celebrei companii Pease International Pty Ltd., care oferă programe video, cursuri de instruire şi seminarii pentru firme şi pentru instituţii guvernamentale din întreaga lume.

Cuprins:
Mulţumiri 9
Introducere 11

Capitolul 1
Despre ritualul cuplării: de ce femeile impun reguli... când bărbaţii nu fac decât să le ignore  15

Capitolul 2
Jocul cuplării: arta cuplării şi semnalele flirtului  24

Capitolul 3
Cum să atragi privirile sexului opus: foloseşte limbajul trupului pentru a-ţi mări ratingul de cuplare 45

Capitolul 4
Speed dating, primele întâlniri, mersul  la petreceri, întâlnirile prin intermediul internetului şi alte misiuni kamikaze  64

Capitolul 5
La bine şi la rău: găsirea unui partener stabil, cererea în căsătorie şi gestionarea problemelor care apar în relaţie 86

Capitolul 6
Secretele unei relaţii reuşite 103

Concluzii 123
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu