joi, 5 martie 2015

MANAGEMENT CU NLP. Un management mai bun prin programare neurolingvisticaAutor :                 
Editura Curtea Veche
Colectia Carti-Cheie
An aparitie :2013
Traducerea Carmen Stefania Usta, Georgeta Serea Bakonyi
ISBN 978-606-588-441-0
Nr pagini :304
Format 150 x 225
Pretul la data postarii : 30 lei la Editura, 22,50 lei la emag, 18 lei la librarie.net
Disponibilitate BCU

Descrierea editurii:
Mintea umană este cel mai bun computer de pe Pământ. Nicicând nu a fost mai necesar decât astăzi să-i folosim extraordinara capacitate managerială.

Management cu NLP dezvăluie tainele programării neurolingvistice şi-ţi arată cum o poţi folosi pentru a-ţi îmbunătăţi, zi de zi, rezultatele manageriale. Cartea îţi prezintă, de asemenea, strategii eficiente de leadership, comunicare şi inovaţie, precum şi metode practice, exerciţii şi exemple care să faciliteze aplicarea acestora în munca ta.

Este de-acum recunoscut că programarea neuro-lingvistică este un instrument foarte bun pentru dezvoltarea potenţialului uman în diverse domenii. Dar, înainte de orice, te poate ajuta să pui ordine în lucruri când sunt haotice, o ordine care nu lezează nevoile umane sau pe cele ale afacerii tale.

Această carte îţi va schimba perspectiva asupra modelelor clasice ale învăţării, dându‑ţi posibilitatea să-ţi dezvolţi stilul şi aptitudinile manageriale.

Cu o vastă experienţă în coaching şi formări bazate pe tehnicile NLP-ului, David Molden îţi propune noi căi pentru a-ţi îmbunătăţi substanţial rezultatele. Concentrându-se pe capacităţile tale manageriale şi pe modalităţile pe care le ai la îndemână pentru a-ţi coordona mai bine echipa, această lucrare te ghidează prin regulile fundamentale ale NLP-ului şi-ţi arată, concret, cum să le aplici pentru a crea scenarii sănătoase de management.

David Molden este director, coach şi trainer la Quadrant 1 International, o organizaţie care îi ajută pe oamenii de afaceri să inoveze, să conducă şi să-şi urmeze ţelurile profesionale. Printre atribuţiile lui Molden, putem enumera şedinţe individuale de coaching, proiecte dezvoltate alături de corporaţii mari, dar şi afaceri mici şi ajutor oferit antreprenorilor.
David şi-a construit reputaţia de manager în sectorul IT, unde a învăţat cum să motiveze oameni şi echipe deopotrivă. Această experienţă i-a adus satisfacţii atât de mari, încât şi-a dat demisia din funcţia pe care o avea la Computacenter plc, pentru a se concentra pe dezvoltarea propriilor aptitudini şi pentru a-şi clădi cariera conform propriilor interese, şi anume suţinerea oamenilor în atingerea potenţialului personal.


Cuprins:

Mulţumiri  5

Cuvânt înainte  7

Prefaţă  ,  9

Legenda simbolurilor  13

Introducere  15

Capitolul 1
Cât de bun eşti ca manager?  25
Capitolul 2
De la idee la acţiune  46
Capitolul 3
Orientarea către scop  .68
Capitolul 4
Desăvârşirea personală.  84
Capitolul 5
Puterea In mâinile angajaţilor          111
Capitolul 6
în interiorul propriei minţi      135
Capitolul 7
Puterea cuvintelor  155
Capitolul 8
Influenţă şi persuasiune  181
Capitolul 9
Aplicarea NLP-ului în 13 situaţii de fiecare zi  202

Gânduri de încheiere  285

Glosar de termeni NLP  287


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu