07/05/2023

VINDECARE SI RECUPERARE

Autor: David R. Hawkins
Editura Cartea Daath
Colectia Stiinta si spiritualitate
An aparitie : 2011
Editia I
Editia originala: Healing and Recovery
Traducerea Adina Ihora, Daniela Marin
ISBN 978-973-88581-3-8
Nr pagini : 416
Format 150 x 230
Pretul la data postarii : 52 lei la Editura, 47 lei la eusunt,
pdf aici


Descrierea editurii:

        “Toate bolile sunt fizice, mentale şi spirituale, iar nivelurile cele mai înalte ale vindecării sunt consecinţa adresării simultane celor trei domenii, înţelegând că fiecare dintre ele are o importanţă egală. Intenţia şi contextualizarea spirituală sporesc rata răspunsurilor pozitive la tratamentul medical. Totuşi, intrinsec condiţiei umane, există limitări, datorate design-ului evoluţiei, dintre care unele pot fi transcense, iar altele nu. Prin urmare, speranţa şi credinţa trebuie să fie acompaniate de predarea şi acceptarea unei Voinţe Mai înalte.  După cum a fost validat în urma cercetării noastre, viaţa nu poate fi distrusă. Nu poate decât să-şi schimbe expresia de la o realitate fizică lineară limitată, la realitatea spirituală non-lineară nelimitată.“

         “Problema sănătăţii ocupă mintea unei mari părţi a populaţiei. Ca doctor psihiatru şi cercetător spiritual interesul şi atenţia mea s-au concentrat în domeniul sănătăţii şi al auto-vindecării. În relaţia corp-minte-spirit este important de descoperit că trupul nu are cum să se experientizeze pe sine, să fie conştient de experienţa, de trăirea sa. Corpul este experientizat doar în minte. Corpul exprimă ceea ce există şi este păstrat în minte. Mintea nici ea nu se poate experimenta pe sine, ci trebuie să fie experimentată dintr-un câmp energetic şi mai înalt, denumit conştiinţă. O fiinţă umană progresează de la forma lineară densă către ceea ce este lipsit de formă, mereu în creştere şi nonlinear. Până la urmă se ajunge la experimentarea experienţei însăşi, acest câmp fiind denumit conştienţă.

            Relaţia dintre corp, minte şi spirit este foarte importantă atunci când luăm în discuţie subiectul sănătăţii. Conştiinţa însăşi trebuie să fie înţeleasă deoarece întreaga experienţă se petrece doar în interiorul conştiinţei. S-a descoperit că, graţie puterii câmpurilor energetice, vindecarea apare din atitudine şi din sistemele de credinţe ce sunt menţinute în mintea noastră. Prin urmare, sănătatea este o expresie a nivelurilor de conştiinţă.”

       Dr. David R. Hawkins (1927 - 2012) a fost profesor, psihiatru, medic și cercetător american, renumit conferenţiar la nivel internațional şi expert în procesele mentale. Ales membru pe viaţă al Asociaţiei Psihiatrice Americane, el a început să practice psihiatria în 1952; continuând să asiste pacienţii cu nevoi speciale şi după ce a renunţat la consultaţiile de la cabinetul său new-yorkez pentru a se dedica muncii de cercetare. Unicitatea contribuției sale provine din cercetarea starii avansate de conștientizare spirituală cunoscută sub numele de „Iluminare”, „Realizare de Sine” și „Unio Mystica”. Fiind un om de știință desăvârșit. si medic, Dr. Hawkins este calificat în mod unic pentru a prezenta o cale spirituală care este convingătoare din punct de vedere științific pentru societatea modernă. Este autorul a numeroase lucrări ştiinţifice şi materiale video. 
        La noi au fost traduse:
Ochiul Sinelui. De care nimic nu se poate ascunde, Cartea Daath 2007
Transcenderea nivelurilor constiintei. Scara spre IluminareCartea Daath 2007
Putere versus forta. Determinantii ascunsi ai comportamentului umanCartea Daath 2007
Adevar versus falsitate: cum sa facem diferenta, Cartea Daath 2008
Descoperirea prezentei lui Dumnezeu. Non-dualitatea devotionala, Cartea Daath 2009
Vindecare si recuperare, Cartea Daath 2011
Dizolvarea egoului. Realizarea sinelui, For You 2013
Letting Go. Calea renuntarii, Cartea Daath 2014
Harta Constiintei, o scala dovedita a energiei constiintei, Cartea Daath 2022

Cuprins:

Introducere  5

CAPITOLUL I - O hartă a conştiinţei  9
CAPITOLUL II - Vindecarea asistată  29
CAPITOLUL III - Stresul  55
CAPITOLUL IV - Sănătatea  79
CAPITOLUL V - Primul ajutor spiritual  105
CAPITOLUL VI - Sexualitatea  129
CAPITOLUL VII - Procesul îmbătrânirii  149
CAPITOLUL VIII - Managementul crizelor majore  173
CAPITOLUL IX - Ingrijorarea, teama şi anxietatea  199
CAPITOLUL X - Durerea şi suferinţa  231
CAPITOLUL XI - Pierderea în greutate  257
CAPITOLUL XII - Depresia  285
CAPITOLUL XIII - Alcoolismul  313
CAPITOLUL XIV - Cancerul  339
CAPITOLUL XV - Despre moarte şi a muri  361

ANEXA A - Harta Scalei Conştiinţei  381
ANEXA B - Modul de calibrare a nivelurilor conştiinţei  383
ANEXA C - Referinţe  393
ANEXA D - Despre Autor  397

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu