01/05/2022

STIINTA INFLUENTEI. Cum sa te inspiri pe tine insuti si pe altii pentru a atinge maretia


Autor: Brian Tracy, Dan Strutzel
Editura For You
An aparitie : 2019
Editia I
Traducerea Daniela Andronache 
ISBN 978-606-639-278-5
Nr pagini : 192
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 26,25 lei la Editura, 32 lei la eusunt, 35 lei la libris


Descrierea editurii:

Mintea umana este ca un lacat cu cifru. Atunci cand comunici defectuos – prin palavrageala, ascultare inadecvata sau insistenta –, este ca si cum combini fara nicio noima numerele din mecanism. Dar daca iti dezvolti abilitatile-cheie ale influentei, este ca si cum ai cunoaste combinatia exacta a lacatului si capeti astfel acces la constiinta altei persoane – sau la a ta.
 
Influenta este una dintre cele mai importante abilitati pe care trebuie sa si le dezvolte oricine. Fara ea, relatiile umane sunt ineficiente, in cel mai bun caz, si dezastruoase, in cel mai rau caz. Indiferent daca incerci sa-ti comunici ideea de afaceri unui investitor, daca iti incurajezi copiii sa-ti adopte valorile morale ori sa se elibereze de dependenta pe care o au de navigarea fara sfarsit pe internet, nu vei convinge pe nimeni de nimic daca nu ai deprins stiinta influentarii.
 
Cartea Stiinta influentei iti ofera combinatia potrivita pentru orice tip de blocaj. Reputatul Brian Tracy iti arata solutia perfecta pentru rezultate incredibile: relatii personale mai fericite, mai multe vanzari, parteneriate mai profitabile si o capacitate crescuta de a-ti mentine angajamentele importante pentru tine.

        Brian Tracy este presedinte si CEO al Brian Tracy International, o companie specializata in trainingul si dezvoltarea indivizilor si a companiilor. A oferit consultanta unui numar de peste 1.000 de companii si, in calitate de speaker si leader de seminarii, vorbeste anual unui numar de peste 250.000 de oameni. Este autorul a peste 70 de bestselleruri traduse in 42 de limbi de circulatie internationala.


Cuprins:

Prefaţă Seria de conversaţii dinamice   5
Introducere   7

Capitolul 1 De ce este influenţa atât de specială   11
Capitolul 2 Cele mai importante 10 calităţi ale oamenilor influenţi   43
Capitolul 3 Impostori influenţi   69
Capitolul 4 Influenţa în era digitală   93
Capitolul 5 Influenţa în vânzări   129
Capitolul 6 Influenţa în relaţii       155

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu