01/05/2022

STIINTA MOTIVATIEI


Autor: Brian Tracy , Dan Strutzel
Editura For You
An aparitie : 2018
Editia I
Traducerea Dana E. Tarba
ISBN 978-606-639-279-2
Nr pagini : 288
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 26,25 lei la Editura, 32 lei la eusunt, 35 lei la libris


Descrierea editurii:

Multi spunem ca vrem sa avem succes, sa fim fericiti si influenti. Insa foarte, foarte putini dintre noi continua prin a realiza aceste obiective realizand actiuni concrete. Ideea de a avea succes este un vis atragator care ne umple cu emotii pozitive, pe cand actiunile necesare pentru a avea succes (la locul de munca, in relatii, in competitiile sportive etc.) sunt adesea dificile si lungi. 
 
Pare sa existe un decalaj imens si misterios ca o gaura neagra intre ceea ce spunem si ceea ce trebuie sa facem pentru a ne realiza visurile. Afla de la Brian Tracy, expert in motivare, cum sa-ti dezvolti motivatia la cerere, cum s-o sustii in perioadele dificile ale vietii si cum sa le-o insufli si altora. 
 
Cartea Stiinta motivatiei iti arata ce s-a descoperit in urma cercetarii motivatiei si la ce strategii a ajuns binecunoscutul Brian Tracy in activitatea lui din domeniul dezvoltarii personale si profesionale. Tot el va arunca lumina si asupra miturilor despre motivare cu care ne hranim prin educatie si cultura.
 
Ca in cazul oricarei stiinte, a cunoaste cauzele motivatiei te conduce la a sti cum sa-i produci efectele. Aplica aceasta stiinta sistematic in viata ta, iar visurile tale vor deveni destinul tau!

        Brian Tracy este presedinte si CEO al Brian Tracy International, o companie specializata in trainingul si dezvoltarea indivizilor si a companiilor. A oferit consultanta unui numar de peste 1.000 de companii si, in calitate de speaker si leader de seminarii, vorbeste anual unui numar de peste 250.000 de oameni. Este autorul a peste 70 de bestselleruri traduse in 42 de limbi de circulatie internationala.

Cuprins:

Cuvânt înainte - Seria de conversaţii dinamice   5

Cap. 1 - De ce este motivaţia atât de importantă? 7
Cap. 2 - Miturile motivaţiei şi adevărul care te va elibera 37
Cap. 3 - Puterea credinţei: Activarea propriului mecanism de acţiune 65
Cap. 4 - Problema cu obiectivele: Cum ajungi de la stabilirea unui obiectiv la îndeplinirea lui 89
Cap. 5 - Puterea acţiunii drepte şi a flexibilităţii: De ce sloganul „Acţionează pur şi simplu" nu mai este suficient astăzi 115
Cap. 6 - Menţinerea motivaţiei (I): Puterea discursului zilnic cu sinele 141
Cap. 7 - Menţinerea motivaţiei (II): Dezvoltarea unei perspective pe termen lung 163
Cap. 8 - Menţinerea motivaţiei (III): Modalităţi de a-ţi menţine elasticitatea când viaţa devine grea 197
Cap. 9 - Motivându-i pe ceilalţi: Secretele conducerii servile 227
Cap. 10 - Dincolo de motivaţie: Puterea ritualurilor pentru a duce o viaţă extraordinară 253



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu