15/04/2023

CUM IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

Autor: Robert Anthony
Editura Vidia
Colectia Dezvoltare umană - NLP
An aparitie : 2011
Editia I
Editia originala: How to make the impossible possibl
Traducerea Nicoleta Radu
ISBN 978-606-92724-1-1
Nr pagini : 248
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 33,31 lei la Editura, 37 lei la elefant, 35,15 lei la libris


Descrierea editurii:

        In sfarsit, formula avansata pentru succesul total, BIBLIA transformarii personale si a materializarii rapide a oricarei dorinte: magnetism personal, carisma, libertate, putere, bani, prieteni, idei stralucite, faima, dragoste, ORICE. Maestrul mondial al succesului in viata – Dr. Robert Anthony – cunoaste procesul de materializare a oricarei dorinte, Procesul Creator si te invata si pe tine. Tehnici fundamentale simple pentru activarea potentialului maxim si reproiectarea miraculoasa a destinului propriu!
        Ai observat ca uneori indiferent cat de pozitiv gandesti lucrurile incep sa mearga rau? Perioadele astea par sa nu se mai sfarseasca. Imediat cum rezolvi o problema, apare alta sau, mai rau, vin toate odata, parca la pachet. Simti ca nu se mai termina, ca ti s-a epuizat rabdarea si iti doresti pur si simplu sa evadezi, dar tocmai atunci problemele par sa se amplifice… Probabil, pe masura ce citesti, iti amintesti o perioada grea din viata ta sau poate chiar acum treci prin asta. Senzatia de apasare si sufocare din interior este semnalul tau ca te afli pe un drum gresit. Cu toate acestea, exista o veste buna, un adevar ascuns in haosul aparent: tu ai in tine puterea magica sa schimbi ce ti se intampla si sa atragi cu rapiditate acele lucruri pe care ti le doresti! Acum este un moment de rascruce in viata ta. Esti la un pas sa descoperi cum IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL, o forta revelatoare a Universului, capabila sa transforme orice in orice, alchimia dezvoltarii personale si elixirul fericirii!
        Viata este rezultatul crezurilor noastre. Ceea ce gandim, ceea ce credem si ceea ce ne imaginam in mod repetat se materializeaza in plan fizic, mai devreme sau mai tarziu. De aceea, o analiza simpla a vietii tale asa cum este ea acum iti oglindeste modul de gandire si crezurile tale din trecut. Ce turnura vor lua lucrurile de acum inainte depinde de ce incepi sa cultivi in gradina mintii tale: ganduri constructive, pozitive, marete sau ganduri mici, negative si distructive.  

        Dr. Robert Anthony deține un doctorat în psihologie comportamentală la Pacific Western University și a lucrat ca psihoterapeut, practician în domeniul programării neurolingvistice, maestru hipnotizator, consultant personal de performanță și coach. Este specializat în toate formele de terapie prin energie fiind autorizat de Consiliul American de Hipnoterapie și membru al Asociației pentru Psihologie Energetică Comprehensivă. Este unul dintre cei mai căutați consultanți și oratori din lume. Sursa Act si Politon
        La noi au fost traduse:
Dincolo de gandirea pozitiva, Excalibur 2008, Vidia 2011
Secretul succesului. Increderea totala in tine, Vidia 2011, ed a II-a sub titlul Secretele supreme ale increderii depline in sine, Act si Politon 2019, 2022
Pariaza pe tine. Activeaza-ti mecanismul interior pentru succes, Vidia 2014

Cuprins:

1. Întotdeauna ceva o să meargă prost   13

2. Sinele Superior şi Sinele Creat   41

3. Gândirea în termenii imposibilităţii      69

4. Gândirea în termenii posibilităţii   97

5. Moartea - situaţie eminamente imposibilă   137

6. Extinderea şi limitarea energiei creatoare   145

7. Cum să obţii mai mult de la viaţă   177

8. Relaţii posibile şi imposibile   193

9. Alegeri posibile   223

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu