23/04/2023

CARTEA TRECERII. Hipnoza ca abordare


Autor: Florentina Mateescu
Editura File de lumina
An aparitie : 2017 (La ed. For You), 2021
Editia a II-a
ISBN 978-606-95142-1-4
Nr pagini : 
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 53 lei la emag, 53 lei la delfin, 53 lei la libris



Descrierea editurii: (preluata libris)

        O poveste pornita din palierul transelor hipnotice, ce se transforma usor intr-o calatorie cosmica, pentru a vedea fluxurile energetice care stau la baza vietii, cum a aparut aceasta, galaxiile, planetele, omul, cum se aseamana toate acestea si ce legaturi exista intre ele. Un voiaj in care nu a ramas in urma niciunul dintre aspectele importante ale existentei, stiintei, religiei, artei.
        Afla ce semnificatie au numerele de aur din Seria lui Fibonacci, matematica fractala, codul binar al Universului (scris in 0 si 1, ca orice program informatic), pictura, sculptura, spiritualitatea, simbolurile ezoterice ale vechilor culturi, snurul de martisor, drapelul tricolor, cei sapte ani de acasa si pomenirile de sapte ani, ce este si ce nu este hipnoza.
        Lucrarea unifica si interpreteaza tot ceea ce stim pana acum despre medicina clasica si alternativa, anatomie si fiziologie, fizica si energetica, psihologie (ceva mai multa decat in manualele noastre de azi), unde cerebrale, telurice si cosmice, teoria relativitatii, versete biblice, Gradina Raiului, proverbe si zicatori, cuvinte din batrani, mecanisme de aparare, fizica cuantica, mecanica si procese chimice, transe regresive cu incursiuni in alte vieti, piramide si clepsidre… Si despre Calea Trecerii peste Centura fotonica! Iata o carte scrisa pentru tine si pentru momentul acum!

        Florentina Mateescu este psihoterapeut, bioterapeut şi hipnoterapeut. Licenţiată în psihologie şi sociologie, având un master în psihologie judiciară şi victimologie, dar şi în psihoterapii psihanalitice, formată în hipnoză clinică, relaxare eriksoniană şi programare neurolingvistică, Florentina Mateescu are o practică de specialitate de peste 15 ani, însumând câteva zeci de mii de ore de bioterapie, psihoterapie, NLP şi hipnoterapie. Sursa

Cuprins:

Prefata  5

PANA LA HIPNOZA. Prima parte  8

I. Ce nu este hipnoza?  8
II. Ce este hipnoza?  14
III. Tipuri de transă hipnotică  17
IV. Forme derivate de obţinere a stărilor hipnotice  22
V. Structurile psihicului şi funcţiile lui  26
VI. Clivajul din psihic şi cum a apărut el  35
VII. Procesul de structurare  42
VIII. Dimensiunile fizicalitatii  67
IX. Palierele psihicului, cunoscute sau mai puţin cunoscute  73
X. Chakrele  126
XI. Sensurile de rotaţie  159
XII. Undele cerebrale  224
XIII. Rolul Terrei 245

SI ACUM HIPNOZA! Partea a doua  254


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu