23/04/2023

TRAIESTE FARA FRICA!. Tehnici de autohipnoza

Autor: Ailsa Frank
Editura For You
An aparitie : 2019
Editia I
Editia originala: Cut the Crap and Feel Amazing
Traducerea Daniela Andronache
ISBN 978-606-639-306-5
Nr pagini : 272
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 14 lei la Editura, 22,40 lei la rolcris, 28 lei la libris


Descrierea editurii:

        Te-ai simțit vreodată blocat, epuizat sau lipsit de motivație? Te gândești cu tristețe la visurile tale pe care s-a pus praful – fiindcă n-ai știut cum să le duci la îndeplinire sau ai crezut că nu sunt realizabile? Poate că în trecut ți-ai pierdut busola și viața ta s-a izbit de stânci ostile, până când ai naufragiat pe un țărm necunoscut și sterp. Dar nu acesta este locul unde vrei să trăiești. 
        Tehnicile descrise în cartea Trăiește fără frică! te ajută să înfrunți iar valurile vieții și să faci în sfârșit schimbările mult așteptate în fiecare aspect al existenței tale: muncă, bani, bogăție, relații, iubire, dependențe, suferințe sufletești sau trupești, stres și griji cotidiene. 
        Modul în care îți trăiești viața se bazează pe o serie de obiceiuri și modele consacrate. Înlocuind obiceiurile vechi cu altele noi, îți schimbi viața în bine, susține psihoterapeuta Ailsa Frank. Ea și-a conceput cartea astfel încât să obții imediat o atitudine de tip „Pot să o fac!”.  Asimilează în rutina ta zilnică tehnicile simple descrise de autoare, astfel încât ele să devină parte din modul tău de viață. Purifică-ți gândirea de tot ceea ce este fals și inutil, eliberându-te de tot ceea ce este negativ în viața ta. 

        Ailsa Frank este o hipnoterapeut atestat și membră a unor asociații și organizații de profil, precum National Guild of Hypnotists (SUA), General Hypnotherapy Register (Marea Britanie) și National Hypnotherapy Society (Marea Britanie).
        Este și membră asociată în cadrul prestigioasei instituții The Royal Society of Medicine (Marea Britanie). Lucrează atât cu adulți, cât și cu adolescenți și copii, abordând diferite afecțiuni și simptome: alcoolism, depresie, anxietate, stres ridicat, furie, lipsă de încredere în sine, tulburări alimentare, instabilitate financiară pe fond nervos, temeri obsesive, dependență de droguri, insomnie și multe altele.

Cuprins:

Introducere  5

Capitolul 1 Intră în zona fantastică  9
Capitolul 2 Zâmbeşte  24
Capitolul 3 Lasă nimicurile şi uită de griji  31
Capitolul 4 Alegeri şi decizii  44
Capitolul 5 Eşti în stare să reuşeşti  59
Capitolul 6 Banii şi averea  78
Capitolul 7 Datoriile  88
Capitolul 8 Poveşti cu tâlc despre bani  106
Capitolul 9 Relaţiile  125
Capitolul 10 Reguli relaţionale  149
Capitolul 11 Stresul, odihna şi relaxarea  154
Capitolul 12 Sănătatea  164
Capitolul 13 Dependenţe şi obsesii  178
Capitolul 14 Inimă frântă, doliu, divorţ şi pierdere  209
Capitolul 15 Găseşte-ţi iubirea  220
Capitolul 16 Când eşti părinte  231
Capitolul 17 Nu mai căuta scuze şi simte-te ca acasă în propria viaţă  260

Despre autoare  269

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu