15/04/2023

PARIAZA PE TINE. Activeaza-ti mecanismul interior pentru succes

Autor: Robert Anthony
Editura Vidia
Colectia Dezvoltare umană - NLP
An aparitie : 2014
Editia I
Editia originala: Betting on Yourself
Traducerea Nicoleta Radu, Daniela Rodica Scripcă
ISBN 978-606-8414-33-1
Nr pagini : 160
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 27 lei la carturesti, 27 lei la emag
pdf engl


        Să atragi șansele de succes înseamnă sa faci schimbările necesare pentru a întoarce acele șanse în favoarea ta. Cum? Învățând secretele creației deliberate.
        Dacă nu alegem să ne activăm mecanismul interior pentru succes, mecanismul pentru eşec se activează automat, fără să conștientizăm, pentru că este deja programat în conștiința noastră prin condiționările societății în care trăim. Să adopţi o atitudine de câștigător înseamnă să te asiguri că tiparul eșecului nu preia controlul asupra vieții tale.
        Cum îți poți activa mecanismul interior pentru succes și să-ți construiești o atitudine de câștigător? Robert Anthony, autoritate de talie internațională în domeniul tehnicilor pentru dezvoltare umană, doctorand în Psihologie Comportamentală, știe secretele oamenilor învingători și vorbește despre ele cartea de față, PARIAZĂ PE TINE. Fie că realizezi, fie că nu, te afli chiar acum la o răscruce de drumuri. Ai de ales: continui să-ți trăiești viața așa cum ai făcut-o până acum sau ai nevoie urgentă de transformare care să te propulseze în direcția dorințelor tale? Ești cu adevărat hotărât să-ți reproiectezi destinul și să devii un învingător?
        Dacă simți că nu-ți valorifici la maxim potențialul și nu-ți urmezi dorințele autentice ale sufletului tău, schimbă ceva! Începe cu tine. Află ce gândesc și cum își trăiesc viața oamenii fericiți și fii unul dintre ei. 

        Dr. Robert Anthony deține un doctorat în psihologie comportamentală la Pacific Western University și a lucrat ca psihoterapeut, practician în domeniul programării neurolingvistice, maestru hipnotizator, consultant personal de performanță și coach. Este specializat în toate formele de terapie prin energie fiind autorizat de Consiliul American de Hipnoterapie și membru al Asociației pentru Psihologie Energetică Comprehensivă. Este unul dintre cei mai căutați consultanți și oratori din lume. Sursa Act si Politon
        La noi au fost traduse:
Dincolo de gandirea pozitiva, Excalibur 2008, Vidia 2011
Secretul succesului. Increderea totala in tine, Vidia 2011, ed a II-a sub titlul Secretele supreme ale increderii depline in sine, Act si Politon 2019, 2022
Pariaza pe tine. Activeaza-ti mecanismul interior pentru succes, Vidia 2014

Cuprins:

1. Cum să atragi şansele de partea ta   9
2. Norocul - cum îţi influenţează viaţa   19
3. Probabilitate vs superstiţie   29
4. Fluxul şi refluxul şansei   39
5. Cum îţi influenţează alţii factorul succes   51
6. Intuiţia - cum să profiţi de ca   63
7. Câştigătorii gândesc în termeni de abundenţă şi obţin abundenţă   77
8. Cum "atitudinea de recunoştinţă" îţi amplifică factorul succes   91
9. "Terapia prin câştig" - un model al succesului   103
10. Cum să creezi un scenariu de viaţă câştigător   113
11. Cum să-ţi construieşti o roată norocoasă pentru a-ţi îndeplini dorinţele   127
12. Ce să faci când îţi surâde norocul   137
13. Zece calităţi pe care le au toţi câştigătorii   147

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu