28/12/2023

O BOALA NUMITA SECRET DE FAMILIE. Vindecarea prin hipnoza

Autor: Virginie Tyou
Editura Philobia
Colectia Psihogenealogia
An aparitie : 2023
Editia I
Editia originala: Voyage en mer intérieure: Une guérison par l'hypnose
Traducerea Corina Iordănescu
ISBN 978-606-9707-88-3
Nr pagini : 176
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 25,20 lei la Editura, 25,20 lei la elefant, 33,60 lei la libris


Descrierea editurii:

        Ceea ce se numea, odată, blestem, era adesea dovada unui teribil secret de familie cu efecte dezastruoase, inclusiv în planul stării de sănătate. Când dăm viață unui copil, îi transmitem tot ce nu era clarificat înaintea naşterii lui. Dar aducând lumină asupra zonelor de umbră din viaţa noastră, ne eliberăm nu doar pe noi, ci şi pe urmaşii noştri.
        Se spune că atunci când o femeie dă naştere primului ei copil, îşi retrăieşte propria-i venire pe lume. Dând naştere pentru prima dată, Virginie Tyou trece prin dureri cumplite şi, în ciuda numeroaselor tratamente şi operaţii, rămâne cu un handicap: suferinţa o împiedică să lucreze, se deplasează cu mari eforturi şi nu mai poate avea relaţii sexuale.
        Întâlnirea cu medicul chirurg Luc Bruyninx va fi salvatoare: în loc de încă o operaţie, îi propune un tratament al durerii prin hipnoză. Cu ajutorul lui, transformarea este totală! Incitată de conștientizările avute și în permanență atentă la indiciile din vise sau din timpul ședințelor de hipnoză, autoarea începe să pună cap la cap piesele unui misterios puzzle familial și îşi descoperă adevărata genealogie, elucidând, astfel, un secret de familie.
        Din acel moment drumul vindecării va deveni unul plin de magie: durerile dispar instantaneu, îşi reia activitatea profesională, are o viață de cuplu împlinită și rămâne însărcinată de încă două ori. Fiul cel mare, odată ajuns la vârsta de 18 ani, îmbrăţişează meseria bunicului său necunoscut, îndeplinind plin de talent gesturile unei meserii pe care nu o învăţase niciodată.
        Vă invităm într-o fascinantă călătorie spre interioritate, pe parcursul căreia vom învăța să avem încredere în ceea ce ne transmite corpul și în propria intuiție, dar și că avem, fiecare dintre noi, o imensă putere, o capacitate înnăscută de a ne găsi pe noi înșine, de a afla cine suntem și de unde venim.

        Virginie Tyou este terapeut specializat în hipnoză conversațională, o metodă care i-a salvat literalmente viața. Este absolventă a Institutului Milton Erickson, din Belgia, dar și a numeroase cursuri de specialitate, care i-au permis să conceapă programe de formare susținute în întreaga Europă.

Cuprins:

    PARTEA ÎNTÂI. ÎMI ASCULT CORPUL ŞI VISELE

Ajutorul lui Hipocrate  9
Aducerea pe lume a unui copil  17
Prima întâlnire de pe plajă  25
A doua şedinţă  29
Primul indiciu  33
întâlnirea cu mama  39
Cel de-al treilea ochi  43
Al doilea indiciu  47
Al treilea indiciu  53
Comoara mea  61
Metamorfoza  67
O nouă viaţă  71
Trăiască bunica!  75
Familie numeroasă  79

    PARTEA A DOUA. ÎN CĂUTAREA PROPRIULUI EU

Drumul spre via mea  83
Sus pe colină  91
O aterizare dificilă  99
În căutarea recunoaşterii  103
Un chip prinde contur  105
De cealaltă parte a oglinzii  109
Viaţă dublă  117
Sunete şi imagini peste generaţii  121
ADN-ul nu minte  125
Corpul întrece cuvintele  129
Crăciunul de care ai parte d singură dată-n viaţă  133
Ascensiunea cuvintelor  139
Ieşirea din tunel  143
Epilog  147
Ultimul mesaj  149
Mulţumiri  151
Postfaţă  153
Corpul nu minte niciodată  157

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu