16/03/2023

PSIHOLOGIA SUCCESULUI

Autor: Ivan Ognev
Editura Ideea Europeana
Colectia Psihologie & Psihanaliz
An aparitie : 2005, 2018
Editia a II-a
Editia originala: ?
Traducerea 
ISBN  9786065946385
Nr pagini : 252
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 24 lei la Editura, 22 lei la librarie.net, 23,52 lei la delfin
Disponibilitate BCU (ed. 2005)
previzualizare google books


Descrierea editurii:

        Sindromul ghinionistului îi afectează pe oamenii care nu au încredere în sine și nu își iubesc propria persoană. Prima condiție pentru a scăpa de acest sindrom este să aveți o viață activă, pentru că așa nu veți mai avea timp să vă analizați insuccesele.
Pentru optimiști, reușita reprezintă nu ceva ce li se întâmplă, ci ceva ce pot ei singuri să construiască. Pesimiștii, dimpotrivă, sunt capabili să găsească nenorociri chiar și în cea mai abundentă fericire.

        Trebuie să conștientizați faptul că fiecare om își face norocul și este capabil să își sporească șansele de succes. Cel mai important lucru este să vă doriți să găsiți o soluție la problemă și apoi să treceți la acțiune. Dacă nu puteți să schimbați o situație, atunci schimbați-vă atitudinea față de ea!
        Psihologia succesului reprezintă antidotul pentru problemele dumneavoastră. Aici descoperiți calea prin care vi se schimbă comportamentul printr-o serie de exerciții. Astfel, primiți ajutor în lupta cu stresul, cu kilogramele în plus, cu alcoolul, cu tutunul, cu depresia, sociofobia, insomnia. Totodată, veți afla formula magică pentru bani, fericire, încredere în sine și succes.

Cuprins: (restrans)

Capitolul I Odă peştişorului de aur  7
Capitolul II Principiul insuccesului 11
Capitolul III Tehnologia magiei  79
Capitolul IV Lumea dorinţelor  173
Capitolul V Fără probleme  211
Capitolul VI Câteva date ştiinţifice  235

Bibliografie  246

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu