09/06/2023

PERFORMANTA SUB PRESIUNE. Stiinta de a fi la inaltime atunci cand conteaza

Autor: Hendrie Weisinger, J. P. Pawliw-Fry
Editura Act si Politon
An aparitie : 2018, 2022
Editia a II-a
Editia originala: Performing under Pressure
Traducerea Alina Grozea
ISBN 978-606-913-887-8
Nr pagini : 448
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 58 lei la Editura, 46,40 lei la elefant, 58 lei la libris


Descrierea editurii:

        Dr. Hendrie Weisinger și Dr. J.P. Pawliw-Fry este un răspuns elaborat la întrebarea: Cum se comportă oamenii în situații stresante? Și mai ales, îți oferă câteva ponturi prețioase în legătură cu modul în care ai putea gestiona mai bine presiunea în viitor, astfel încât aceasta să nu mai aibă un impact negativ asupra carierei și a vieții tale în general. Autorii cărții, un psiholog și un antrenor de performanță, au adunat informația cuprinsă în carte în 20 de ani de muncă de cercetare ajungând la concluzia că:

„Presiunea e mai mult decât un inamic puternic; e un personaj negativ în viața noastră.”

        Dr. Hendrie Weisinger este psiholog recunoscut la nivel mondial și pionier în domeniul managementului stresului, consultant pentru zeci de companii din topul Fortune 500, orator, dar și autorul mai multor bestselleruri New York Times. Este o autoritate în aplicarea inteligenței emoționale, expert în managementul furiei și inițiator al tehnicilor foarte apreciate de antrenare a gândirii critice. Nu întâmplător, numeroase companii de top și agenții guvernamentale din America au apelat la expertiza lui vastă pentru a-și îmbunătăți performanțele. IBM, AT&T, Intel, Bank of America, Nintendo, Motorola, Estee Lauder, Departamentul de Justiție al SUA, Serviciile Secrete, CIA, Agenția Națională de Justiție (SUA) sunt doar câteva dintre organizațiile cărora Dr. Hendrie Weisinger le-a oferit consiliere.

        Dr. JP Pawliw-Fry este orator, coach internațional  în domeniul performanței și consilier pe probleme de performanță sub presiune și managementul stresului, petrecându-și cea mai mare parte din viață aplicând știința și cercetarea pentru a pregăti oameni și organizații să facă față celor mai mari provocări ale lor. Dr. JP Pawliw-Fry nu numai că inspiră, dar încurajează publicul la acțiune, oferindu-i instrumente practice pentru a-și gestiona mai bine afacerile și pentru a obține rezultate personale mai bune.

Cuprins:

INTRODLICERE 7 

PARTEA ÎNTÂI 
1. Puterea presiunii 23 
2. Stresul presiunii 55 
3. Natura presiunii 73 
4. Anatomia blocajului 91 
5. Cum ne afectează presiunea modul de a gândi 113 
6. Capcancle presiunii 127 
7. A treia variabilă 153 

PARTEA A DOUA 
Soluţii împotriva presiunii 171 

PARTEA A TREIA 
Cum să-ţi construieşti un scut Impotriva presiunii 235 
Originea scutului 239 increderea 243 
Optimismul 295 
Tenacitatea 335 
Entuziasmul 373 

Anexa A 411 
Anexa B 417 

MULTUMIRI 423 
NOTE DE FINAL 433 
BIBLIOGRAFIE 439 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu