07/06/2023

VREI SA IUBESTI? INCEPE CU TINE!


Autor: Cristina Andreea Stan
Editura Bookzone
An aparitie : 2021
Editia I
ISBN 978-606-9700-39-6
Nr pagini : 192
Format 130 x 200
Pretul la data postarii : 29 lei la Editura, 33,15 lei la librarie.net, 49 lei la libris



Descrierea editurii:

        Cartea te ajută să înțelegi ce este dependența emoțională, să reușești să o identifici și, cu instrumentele potrivite, să o poți lăsa în urmă și evita pe viitor, pentru a putea construi relații sănătoase și a fi bine cu tine.
        „Vrei să iubești? Începe cu tine!” este dovada de care are nevoie orice femeie care a fost blocată într-o relație toxică și îngenunchiată de dependențe emoționale. Mai exact, dovada că fiecare dintre noi se poate vindeca și redescoperi. Îți vei prețui și recunoaște adevărata valoare și vei învăța să renunți la tristețea ca o povară pentru suflet. Aceasta este o carte care te face să îți dai seama dacă te afli într-o relație disfuncțională, care te ajută să faci diferența dintre iubire și adicție și care combate miturile iubirii romantice.
        Vei învăța să eviți nefericirea în numele iubirii, să nu te mai agăți de „obiectul” dependenței tale, să nu mai speri că partenerul se va schimba și că va deveni cine ai vrea tu. Probabil că cea mai importantă lecție pe care o vei afla din această carte este faptul că nicio relație nu merită dacă îți aduce mai multă suferință decât bucurie. Fiecare capitol vine în ajutorul tău cu teme de reflecție și exerciții practice, iar la sfârșitul cărții vei descoperi și un test pentru identificarea dependenței emoționale. Ești pregătită să devii independentă emoțional?

        Cristina Andreea Stan este terapeut sistemic, facilitator constelații familiale prin metoda ReGeneration by Anca Maftei, consilier pentru dezvoltare personală, specialist în activitatea de coaching. Sursa: site-ul autorului
        De acelas autor:

Cuprins:

Introducere   9

Ce este dependenţa emoţională?   13
Caracteristicile dependenţei emoţionale sau cum putem identifica dacă suntem într-o relaţie de dependenţă   45
Cauzele dependenţei emoţionale   73
Nu, nu este iubire!   105
Ce vă ţine unde nu vă e bine?   123
Recomandări pentru depăşirea dependenţei emoţionale   153
Încheiere   179

ANEXĂ   183
Bibliografie   189

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu